Home Tekst

De leverancier voor een compleet groenpakket!

Viresco betekent: “Ik maak groen”. Voor zowel hoveniers en groenvoorzieners, als voor gemeenten en andere overheidsinstellingen wordt op absoluut unieke wijze een totaalpakket beplantingen verzorgd.

Handelskwekerij Viresco denkt bij het samenstellen van uw groenorder graag met u mee. Wij zoeken voor u de gewenste kwaliteit, de juiste maat en het gevraagde soort bij elkaar en adviseren wanneer nodig bij uw soortkeuze. Door de jarenlange ervaring in het vakgebied kent Viresco de groenmarkt door en door. Er wordt geselecteerd op leveranciers, zodat altijd een goed product kan worden afgeleverd. Want plantmateriaal van kwaliteit is de basis voor uw groensucces!

Bij Viresco staat service centraal. Vertrouwen is hierbij erg belangrijk. Door met u mee te denken, wordt u ontzorgt in het garanderen van de kwaliteit, tijdens het hele proces. Door het kleine team, bent u verzekerd van direct en persoonlijk contact. Uw groenorder wordt in overleg met u, snel en zorgvuldig verwerkt en indien gewenst op projectlocatie afgeleverd. U dient een bestellijst in en wij doen de rest, tot aan het plantwerk. Hierdoor bespaart u tijd en geld en bent u verzekerd van de beste kwaliteit.

Kortom, bij Handelskwekerij Viresco profiteert u van:

Eén leverancier voor het totale groenpakket;
Uitstekende kwaliteit, geselecteerd uit de hele groenmarkt;

Met één transport al uw beplanting op projectlocatie op de juiste tijd;
Concurrerende prijs;
Gepast advies.

Laat uzelf overtuigen en vraag vrijblijvend een offerte aan of bekijk de projecten elders op deze site.

U doet waar u goed in bent, wij doen waar wij goed in zijn, iedere zijn vak!

Handelskwekerij Viresco logo
Handelskwekerij Viresco
slideshowbg
slideshowcorner
slideshowcorner2
slideshowcorner3
Homepagina Voorkant Gebouw
Slideshow Achterterrein
Homepagina Kantoor (1)
Slideshow Vrachtauto 3
Homepagina Kwekerij